Nieuws

Heeft u nieuws voor No-Limits Bladel? Stuur uw bericht naar redactie@no-limitsbladel.nl

Nieuwe opzet en mooi wandelweer maken een succes van de Grensparkwandeling 2017
Geplaatst op: 13-08-2017

De organisatie van de Grensparkwandeling in de Tipmast is voortreffelijk verlopen. Voor het eerst werd de catering uitbesteed aan Hotel De Tipmast. Ook was er bij de wandelaars tevredenheid over onze nieuwe opzet van het wandelen in lusvorm. Daardoor kon tussen de wandelingen door een stop worden gemaakt bij de Tipmast en een korte pauze worden ingelast. Menigeen maakte gebruik van deze mogelijkheid voor een korte sanitaire stop, een kop koffie met wat lekkers en voor een enkeling ook al een lekker kelkje met gerstennat. 
Onze Zuiderburen waren er al vroeg bij en een enkeling meldde zich al voor 7.30u om aan de wandeling te beginnen. De officiële start is echter om 8.00 uur. Mede door het mooie wandelweer wisten de wandelaars in groten getale de Tipmast te vinden en de auto's stonden netjes rechts van de weg geparkeerd van het voetbalveld tot het einde van de camping.
Een aantal van de wandelaars tipte de organisatie voor kleine verbeteringen. Hiermee zal zeker bij de opzet van volgend jaar rekening worden gehouden
Het aantal wandelaars steeg ten opzichte van vorig jaar met 19 % naar 565. 
Mede door de formidabele inzet van vrijwilligers kan No-Limits terugzien op een geslaagd evenement. Voor Bert Nouwens, de coördinator van de Grensparkwandelingen en de vrijwilligers een hele mooie dag om op terug te kijken.

>Bekijk de foto reportage gemaakt door een van de wandelaars 
>Lees het verslag en commentaar van wandelaar Peter Heesakkers

Ook de No-Limits wandelaars lieten zich niet onbetuigd. Hieronder een korte impressie van een aantal van de No-Limits wandelaars in actie.

 

Vorige Volgende

Agenda

februari 2018
madiwodovrzazo
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Trainingen en evenementen

 Klik op het logo voor meer informatie

No-Limits op facebook en instagram

Sponsors

Statistieken

7 bezoekers online
Vandaag: 38 unieke bezoekers
Deze week: 219 unieke bezoekers
Totaal: 28385 unieke bezoekers