Nieuws

Heeft u nieuws voor No-Limits Bladel? Stuur uw bericht naar redactie[ANTISPAM]no-limitsbladel.nl


Groepstrainingen gaan onder strikte voorwaarden weer van start


Geplaatst op: 15-05-2020

Zondag 17 mei gaan de groepstrainingen weer van start. Er gelden aangepaste voorwaarden. Het bestuur rekent erop dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en de aanwijzingen van de trainers strikt opvolgen.
De trainers hebben op donderdag 14 mei met het protocol de aangepaste groepstraining geoefend.
>Lees het protocol groepstraining

Van het bestuur kwam onderstaand bericht over de aangepaste training binnen.
 

Geachte leden,

 Het kabinet heeft buitensportverenigingen de gelegenheid gegeven om de groepstrainingen te hervatten, binnen de RIVM-regels.

Dat heeft voor ons wel de vraag opgeleverd, of we dat moeten doen. Diverse lopers en wandelaars hebben die behoefte. Ze zochten elkaar ook op in de afgelopen weken. Er zijn echter ook leden, die om persoonlijke redenen extra belang hechten aan de veiligheid en ervoor kiezen om niet of individueel actief te zijn.

No-Limits begrijpt en respecteert ieders persoonlijke keuze hierin.

Binnen het bestuur is uitvoerig overlegd over de mogelijkheden op De Tipmast. Er is een protocol opgesteld. Dat is afgelopen donderdag met trainers besproken. Dit gebeurde op De Tipmast, zodat de trainers in de praktijk hebben kunnen zien, wat de maatregelen beteken voor hun acties. De aanwezige trainers waren positief en zien kans om binnen de regels van ons protocol en met inachtname van de RIVM-regels een training te geven. 

Het coronavirus heeft op ons allemaal een grote impact, al kan dat individueel veel verschillen. Zichtbaar is ook, dat er onderling grote verantwoordelijkheid naar elkaar gevraagd wordt. Dit is ook zichtbaar in het handelen van mensen. Ik heb er alle vertrouwen in, dat jullie die verantwoordelijkheid naar elkaar ook zullen hebben op de training.

Verder wens ik iedereen die door de coronacrisis persoonlijk, medisch, sociaal of economisch in problemen komt heel veel sterkte. Ik hoop dat we als vereniging daarin ook onze kracht kunnen laten zien. Zoek elkaar op een hou contact met elkaar. 

Bijgevoegd is het protocol en een plattegrond. Lees dit goed door voor je zondag komt trainen.


Met vriendelijke groet,
 

Jan Smets


Agenda

januari 2021
madiwodovrzazo
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Starten met hardlopen als het weer kan


Startdatum 1 november wordt aangepast ivm corona

Corona besmettingen in Bladel

Trainingen en evenementen

 Klik op het logo voor meer informatie.

No-Limits op facebook en instagram

Sponsors

Statistieken

4 bezoekers online
Vandaag: 42 unieke bezoekers
Deze week: 177 unieke bezoekers
Totaal: 61771 unieke bezoekers