Hardlopen Kroonven estafette

No Limits Kroonven estafette in nieuwe jas. 
Sinds 1995 organiseren een vijftal  No-Limits leden de Kroonven estafette. Met ingang van 2018 is de Kroonvenestafette in een nieuwe jas gestoken, waarbij er enkele elementen zijn toegevoegd.
In het parcours zijn lengte en ondergrond aangepast. De lengte gaat naar ruim 25 km. De ondergrond bestond voorheen uit verharde fietspaden en nu wordt voor 50% ingewisseld voor bospaden.
Start:
Het hele team start samen,  loper en fietsers met een ronde van ongeveer a 3.5 km. Daarna passeert het team nogmaals de start om dan te verdwijnen in het bos voor resterende af te leggen 21 km. 
Regelement:
Een estafetteloop wordt uiteraard gelopen met estafettestok. Die dient dan ook tijdens het lopen door de loper in de linker of rechterhand gedragen te worden. Het team bepaalt het wisselmoment. De loper geeft de stok over aan volgende loper. Beide lopers staan of lopen daarbij op het parcours en geen van beide lopers zit op de fiets. Diskwalificatie is het gevolg  wanneer wordt geconstateerd dat men zich niet aan die voorwaarden voldoet. Tijdens de estafetteloop wordt er door niet herkenbare controleurs toezicht gehouden op het naleven van de regels.
Een deelnemer per team draagt duidelijk zichtbaar op de borst een startnummer. 
Deelneming:
De deelname staat open voor groepen van minimaal 2 tot maximaal 5 deelnemers. Dat mag een gemengde groep zijn og een groep met uitsluitend dames, heren of een jeugdgroep. Leeftijd speelt geen rol bij samenstelling van de groep. Voorwaarde is dat er altijd 1 loper op het parcours is en de rest begeleidt met de fietsen.
Loper en fietser wisselen elkaar zo telkens af in estafettevorm en overbruggen hierbij  de afstand over ruim 25 km.
Finish:
Twee honderdmeter voor de finish laat het hele team de fietsen achter. Men loopt in groep naar de finish, waarbij de laatste loper die de finishlijn passeert de tijd bepaalt die wordt geregistreerd. Daarna haalt het team zijn materiaal weer op.
Locatie:
Start volledig team vindt plaats bij hotel de Tipmast. Er wordt gestart vanaf 9.30 uur. De startvolgorde bepaalt de organisatie.

Route:
Het eerste gedeelte van ruim 3.5 km richting Visvijver Neerven loopt en fiets men over bospaden. Hierna passeert het team weer de start om vervolgens richting Oude Kroonven te lopen en te fietsen. Na de passage van het Kroonven gaat het richting grens waar we het fietspad richting Achterste Hoef nemen. We slaan tijdig rechts af richting het viaduct bij de Pals. We gaan over het viaduct van de A67 en houden het fietspad naar rechts aan, richting de Witrijt. We steken bij de Witrijt links over en volgen het bospad tot aan het Laarven. We steken bij het Laarven over en nemen het fietspad richting viaduct de Pals. Na het viaduct weer links over het fietspad en nu richting de Zandvang, om via mooie paden terug te keren naar de finish. Route kan men op korte termijn in gpx vorm laden.

Prijs:
Voor het snelste team.
Een jaar lang in het bezit wisselbokaal  
Deelname is belangrijker dan winnen.

Prijsuitreiking;
Prijsuitreiking geschiedt korte tijd na binnenkomst van het laatste team.

Opgave:
Teamnaam, namen deelnemer en naam vereniging.
Via bijgaande link: >Opgeven Kroonvenestafette 

Inschrijfbedrag PP € 2.50
Bedrag over te maken op rekening No-Limits 
Onder vermelding naam en team
NL95 RABO 0136 2072 00

No-Limits leden nemen gratis deel. 
Geen na inschrijving op de lokatie op de dag van de estafette. 
De aanmelden sluit 5 dagen vooraf.  

Meer informatie: 
GSM 06 30444389
Sjef van Hoof te bereiken per >e-mail

Organisatie:
Kees Pijnenborg, Harry Krekels, Pieter v Rooy, Pieter Bierens, Jos Jansen, Sjef v Hoof
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Ieder jaar organiseert No-Limits de Kroonven estafette. Een estafette over een afstand van ongeveer 22 km, langs het Kroonven, over de Pals richting de Witrijt en via het Laarven en de Cartierheide weer terug richting de Tipmast.
Deelnemen kan met een team van 2 tot 5 deelnemers, waarvan er steeds 1 loper op de weg is. De loper en fietsers, wisselen elkaar af in estafettevorm en lopen zo de afstand van ongeveer 22 km.
De datum voor het huidige jaar is te vinden onder het menu >hardloop activiteiten 

Opgeven kan door aan te melden bij de organisatie middels het >aanmeldformulier 
>Fotos uit de oude doos 

Agenda

januari 2019
madiwodovrzazo
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Trainingen en evenementen

 Klik op het logo voor meer informatie

No-Limits op facebook en instagram

Op weg naar 25-jaar No-Limits

Sponsors

Statistieken

2 bezoekers online
Vandaag: 54 unieke bezoekers
Deze week: 152 unieke bezoekers
Totaal: 45461 unieke bezoekers