Hardlopen Kroonven estafette

No Limits Kroonven estafette in nieuwe jas. 
Sinds 1995 organiseren een vijftal  No-Limits leden de Kroonven estafette. Met ingang van 2018 is de Kroonvenestafette in een nieuwe jas gestoken, waarbij er enkele elementen zijn toegevoegd.
In het parcours zijn lengte en ondergrond aangepast. De lengte gaat naar ruim 25 km. De ondergrond bestond voorheen uit verharde fietspaden en nu wordt voor 50% ingewisseld voor bospaden.
Start:
Het hele team start samen,  loper en fietsers met een ronde van ongeveer a 3.5 km. Daarna passeert het team nogmaals de start om dan te verdwijnen in het bos voor resterende af te leggen 21 km. 
Reglement:
Een estafetteloop wordt uiteraard gelopen met estafettestok. Die dient dan ook tijdens het lopen door de loper in de linker of rechterhand gedragen te worden. Het team bepaalt het wisselmoment. De loper geeft de stok over aan volgende loper. Beide lopers staan of lopen daarbij op het parcours en geen van beide lopers zit op de fiets. Diskwalificatie is het gevolg  wanneer wordt geconstateerd dat men zich niet aan die voorwaarden voldoet. Tijdens de estafetteloop wordt er door niet herkenbare controleurs toezicht gehouden op het naleven van de regels.
Een deelnemer per team draagt duidelijk zichtbaar op de borst een startnummer. 
Deelneming:
De deelname staat open voor groepen van minimaal 2 tot maximaal 5 deelnemers. Dat mag een gemengde groep zijn of een groep met uitsluitend dames, heren of een jeugdgroep. Leeftijd speelt geen rol bij samenstelling van de groep. Voorwaarde is dat er altijd 1 loper op het parcours is en de rest begeleidt met de fietsen.
Loper en fietser wisselen elkaar zo telkens af in estafettevorm en overbruggen hierbij  de afstand over ruim 25 km.
Finish:
Tweehonderd meter voor de finish laat het hele team de fietsen achter. Men loopt in groep naar de finish, waarbij de laatste loper die de finishlijn passeert de tijd bepaalt die wordt geregistreerd. Daarna haalt het team zijn materiaal weer op.
Locatie:
Start volledig team vindt plaats bij hotel de Tipmast. Er wordt gestart vanaf 9.30 uur. De startvolgorde bepaalt de organisatie.

Route:
De route gaat richting Reusel, de Brandtoren en vervolgens over verharde en onverharde paden richting de Pals. Na een ronde in de Pals terug via landgoed ten Vorsel en de finish bij de Tipmast. Deelnemers krijgen vooraf de route via de mail gestuurd. Op 200 meter voor de finish laat het hele team de fietsen achter en ren je met de groep over de finish. De tijd dat de laatste loper van je groepje over de finish komt wordt als finishtijd vastgelegd. Maak zelf een groepje van 2 tot 5 personen en schrijf je in! Als je een beginnende hardloper bent is het verstandig een groepje van 5 personen te vormen, zodat eenieder minder lange afstanden hoeft te lopen. De ervaren loper kan met een groepje van 2 personen zorgen voor voldoende uitdaging. Je kunt ook een groep maken waarin ervaren en beginnende hardlopers met elkaar lopen. Plezier staat voorop, maar er zijn wel prijzen te winnen! De prijsuitreiking vindt plaats als het laatste team binnen is.
Inschrijven voor de Kroonvenestafette kan met de link onder aan deze pagina. Deelname voor No-Limits-leden is gratis, voor de overige deelnemers bedraagt dit € 3,50 p.p. De inschrijving sluit op 27 maart, na-inschrijven is niet mogelijk.
Deelname jeugd tot 14 jaar is gratis.
>Bekijk de route op de kaart 
>Link naar de route en mogelijk om de route te downloaden

Prijs:
Voor het snelste team.
Een jaar lang in het bezit wisselbokaal  
Deelname is belangrijker dan winnen.

Prijsuitreiking;
Prijsuitreiking geschiedt korte tijd na binnenkomst van het laatste team.

Opgave:
Teamnaam, namen deelnemer en naam vereniging.
Via bijgaande link: >Opgeven Kroonvenestafette 

Inschrijfbedrag PP € 3.50 contant te voldoen bij inschrijving of het bedrag overmaken op rekening No-Limits 
Onder vermelding naam en team
NL95 RABO 0136 2072 00

No-Limits leden nemen gratis deel. 
Geen na inschrijving op de lokatie op de dag van de estafette. 
De aanmelding sluit 5 dagen vooraf.  

Meer informatie: 
GSM 06 30444389
Sjef van Hoof te bereiken per >e-mail

Organisatie:
Kees Pijnenborg, Harry Krekels, Pieter v Rooy, Pieter Bierens, Jos Jansen, Sjef v Hoof

Datum: 
De datum voor het huidige jaar is te vinden in >de lijst van hardloopactiviteiten

>Fotos uit de oude doos 

Agenda

maart 2021
madiwodovrzazo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Corona besmettingen in Bladel

Trainingen en evenementen

 Klik op het logo voor meer informatie.
Trainingen gaan voorlopig niet door.

No-Limits op facebook en instagram

Sponsors

Statistieken

3 bezoekers online
Vandaag: 14 unieke bezoekers
Deze week: 53 unieke bezoekers
Totaal: 62376 unieke bezoekers
 
Baevo